Novinky

arr3DVB-T T2 informace zákazníkůmPřechod pozemního vysílání na nový standart DVB-T2 HEVC (H.265) plán vypínání (platí pouze pro... arr3Openbox AS4K CI Pro a Formuler S Mini - povedené satelitní UHD přijímače s Androidem V dnešní recenzi si představíme rovnou dva satelitní přijímače, jejichž společnou vlastností je... arr3AB CryptoBox 750HD - satelitní přijímač s CI slotem, HEVC a s funkcí Auto FastScanAB CryptoBox 750HD - satelitní přijímač s CI slotem, HEVC a s funkcí Auto FastScan 24.02.2018... arr3freeSAT vypnul Prima ZOOM v SD, pokračuje v HDfreeSAT vypnul Prima ZOOM v SD, pokračuje v HD 26.03.2018 09:19.34 DNES! | Tisk | komentáře ... arr3Změny na Skylinku:Konec některých programů, start Cartoon Network, nový ceník. Změny na Skylinku:Konec některých programů, start Cartoon Network, nový ceník K 1. březnu 2018... arr3VU+ s podporou vysokých datových toků a dekódování Pantelio a MTS TVVU+ s podporou vysokých datových toků a dekódování Pantelio a MTS TV Výrobce populárních... arr3Provozovatel Digi TV získal práva na německou fotbalovou BundesliguProvozovatel Digi TV získal práva na německou fotbalovou Bundesligu 07.03.2018 Český televizní... arr3ČT doplní multiplex 1 o ČT:D/ČT art a omezí doplňkové služby. Česká televize vyjde vstříc všem televizním divákům, kteří sledují programy veřejnoprávního...

KONTAKTY

Karel Kazda
Na Svahu 206
Horoušany 250 82
tel: +420 604 113 902
servis(a)sparkie.cz
Prodejní kancelář, otevřeno dle domluvy.
Možnost parkování.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů