Novinky

arr3DVB-T T2 informace zákazníkůmPřechod pozemního vysílání na nový standart DVB-T2 HEVC (H.265) plán vypínání (platí pouze pro... arr3ČT doplní multiplex 1 o ČT:D/ČT art a omezí doplňkové služby. Česká televize vyjde vstříc všem televizním divákům, kteří sledují programy veřejnoprávního... arr3AB CryptoBox 750HD - satelitní přijímač s CI slotem, HEVC a s funkcí Auto FastScanAB CryptoBox 750HD - satelitní přijímač s CI slotem, HEVC a s funkcí Auto FastScan 24.02.2018... arr3freeSAT vypnul Prima ZOOM v SD, pokračuje v HDfreeSAT vypnul Prima ZOOM v SD, pokračuje v HD 26.03.2018 09:19.34 DNES! | Tisk | komentáře ... arr3Změny na Skylinku:Konec některých programů, start Cartoon Network, nový ceník. Změny na Skylinku:Konec některých programů, start Cartoon Network, nový ceník K 1. březnu 2018... arr3VU+ s podporou vysokých datových toků a dekódování Pantelio a MTS TVVU+ s podporou vysokých datových toků a dekódování Pantelio a MTS TV Výrobce populárních... arr3Provozovatel Digi TV získal práva na německou fotbalovou BundesliguProvozovatel Digi TV získal práva na německou fotbalovou Bundesligu 07.03.2018 Český televizní...

KONTAKTY

Karel Kazda
Na Svahu 206
Horoušany 250 82
tel: +420 604 113 902
servis(a)sparkie.cz
Prodejní kancelář, otevřeno dle domluvy.
Možnost parkování.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů